maart 29, 2023

Clubactie De Walrus 14 t/m 20 april

Wat een geweldig nieuws!

We zijn uitgekozen om mee te mogen doen met De Walrus Clubactie!

We hebben je eerder gevraagd te stemmen en dat hebben jullie dan ook gedaan. Dankzij jouw stem doen wij mee met De Walrus Clubactie, en daar zijn wij heel erg blij mee!

Hoe werkt de clubactie?

De Clubactie werkt als volgt: per week doen 4 clubs mee. Elke club heeft een eigen koker in Grand-Café De Walrus in Leeuwarden. Vervolgens krijgen de gasten van De Walrus voor elke €15,- die ze uitgeven één muntje. Dit muntje is goed voor €0,50 en de gast bepaalt zelf in welke club-koker hij hem gooit. En dat is natuurlijk de koker van de gymnastiekvereniging OBQ 😉

Aan het einde van de week wordt de balans opgemaakt en krijgt elke club het opgebouwde sponsorbedrag! 

Dubbele munten!

Op vrijdag 14 april de eerste dag van onze Clubactie week worden alle munten verdubbeld. Je ontvangt die dag dus 2 munten bij elke €15,- 😃

Wanneer?

Wij doen mee in de week van 14 t/m 20 april.

Wat doen we met het sponsorgeld?

We sparen voor nieuw materiaal en onderhoud. Materialen zijn duur en slijten nu eenmaal. Dus moet er ook wel eens iets worden vervangen of gerepareerd. Het sponsorbedrag kan ons daarbij heel goed helpen.

Dus heb je binnenkort een verjaardag, familie-uitje, reünie met oude klasgenoten of andere leuke bijeenkomst? Laat je dan in de week van 14 t/m 20 april in de watten leggen bij De Walrus en vul onze koker!