juni 5, 2021

Maatregelen sinds 5 juni 2021

De sport is verder open! Per 5 juni is een verdere versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus van kracht. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld en groepslessen zijn toegestaan. 

Sinds 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand.

Groepslessen zijn ook weer toegestaan. Dus goed nieuws voor de dansers en volleyballers onder ons!

Kleedkamers (en douches) mogen weer open. Binnen moet iedereen wel een mondkapje dragen, tijdens het sporten mag deze af. Na het sporten gelden wel de basisregels, waaronder anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden. 

Heel fijn dat we weer lekker kunnen sporten en dat willen we graag zo houden. Daarom nog even dit: er zijn nog steeds spelregels waar wij ons aan hebben te houden! Voor meer informatie over sporten en corona zie nocnsf.nl 

Houd je er rekening mee dat kinderen en volwassenen die last hebben van een snotneus en of veelvuldig moeten hoesten nog steeds geweigerd kunnen worden door de leiding?