oktober 3, 2023

Grote Clubactie 2023

Grote clubactie

De Grote Clubactie is van start gegaan. Help de gymnastiekvereniging OBQ door loten te verkopen. Maar liefst 80% van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat rechtstreeks naar de clubkas.

Niet bekend met de Grote Clubactie?

Misschien ben je nog niet bekend met de Grote Clubactie. Dat geeft niet want op de website van de Grote Clubactie wordt met tekst en filmpjes uitgelegd wat het inhoudt en hoe het werkt. Dus wil je meer weten over de Grote Clubactie neem dan vooral een kijkje op de website https://www.clubactie.nl

Wanneer je een lot van de Grote Clubactie koopt, steun je niet alleen de gymnastiekvereniging OBQ, je kun ook iets winnen.

Wat dacht je van een reischeque van €2.500,- of een hele toffe handbagagekoffer. Of liever iets voor in de tuin? Of een auto? Niet gek toch? Dus je verkoopt een lot en helpt daarmee de gymnastiekvereniging OBQ én de koper maakt kans op een te gekke prijs!

Kampioen lotenverkopen 2023

Wie wordt de beste loten verkoper van 2023?

De beste lotenverkopen zetten wij in het zonnetje: je ontvangt een heuse medaille en natuurlijk een presentje. Ben jij straks de trotse bezitter van de medaille?

Tips en Tricks

Voor de verkopers onder ons is op de website van de Grote Clubactie een speciale pagina gemaakt. Op de pagina vind je onder andere tips en tricks. Nieuwsgierig? Klik dan hier.

Heb je vragen?

Neem op de website ook even een kijkje bij de ‘veelgestelde vragen’. Daar wordt onder andere uitgelegd waar je lotnummers kunt vinden, of je een koop nog kunt wijzigen, wanneer er wordt afgeschreven en nog veel meer.

Heb je na het lezen van de website nog steeds vragen? Neem dan contact op met de leiding of stuur een mailtje naar secretariaat@gymverenigingobq.nl

Veel succes met de verkoop van de loten!